Τυφλωμένοι νεο-αποτειχισμένοι - περί αγίων οικουμενιστών

Οι νεο-αποτειχισμένοι έχουν τρισμέγιστους αγίους τους οικουμενιστές Παίσιους Πορφύριους Αριζονίτες κ.α. οι οποιοι έβαλαν ταφόπλακα σε εκατομμύρια ψυχές με το να απαγορεύσουν την αποτείχιση αλλέως τους φοβερίζαν οτι θα γίνουν σχισματικοί, εκτός εκκλησίας και σωτηρίας ήτοι  κόλαση.

Ο τιτανοτεράστιος  ομολογητής Μάξιμος ΔΕΝ δέχτηκε να εχει κοινωνία με αιρετικούς παρόλο που ήταν  καινούργια αίρεση που δεν ειχε αντιληφθεί κανείς  κι ας του δώσαν το δικαίωμα να πιστεύει ο ιδιος οτι θέλει. Υπάρχει κάποιος αγιος εικονομάχος;;  φαντάσου τώρα για οικουμενισμό με γνωστές καταδικασμένες αιρέσεις, σοδομισμό, μουσουλμανισμό, σατανισμό  που εχουν ανατρέψει ολοκληρωτικά  Ευαγγέλιο, Οικουμενικές συνόδους και Πηδάλιο.

Οποιος πιστεύει κόβει απο οικουμενισμό βρίσκει ορθόδοξο επίσκοπο και βαπτίζεται εξ άπαντος, κι αν ειναι ιερεας αναχειροτονία.

Τα υπόλοιπα ειναι του διαβόλου και της πονηριάς για να εχουν    ιερείς  απο το φυτώριο του οικουμενισμού και να διαιωνίζουν την μια ντουζίνα σέκτες που εχουν  χτίσει μέσα σε μια 5ετία!!!!! ενώ κανείς δεν εχει κοινωνία με τον απέναντι. 

Κατά τ΄άλλα οι γοχ είναι κομματιασμένοι...

Εσείς βρε τους περάσατε τους γοχ... κάθε αποτειχισμένος ιερέας, μοναχός και ΛΑΙΚΟΣ διεκδικεί το αλάθητο και δίνει κατευθυντήριες γραμμές κι οποιος εχει αλλη γνώμη ( όλοι οι άλλοι ) ειναι πλανημένος, κλπ

Υπάρχει η εκκλησία της Ρουμανίας να απευθυνθείτε και οποιος εχει ορεξη...ας το ψάξει με ΡΟΕΔ.

Αλλά τι λέω....εδω εχουν σύνοδο απο τον Αρτέμιο Ράσκας και τον εβγαλαν αντικανονικό δλδ σχισματικό αλλά στο λένε με ευγένεια...

Σχόλια