LIVE συνεχόμενη εκπομπή Λυμπερόπουλου για τον προσωπικό αριθμό - και το σχόλιό μας

σ.σ. απο την μία μιλάτε για σατανάδες  πολιτικούς που επιβάλλουν εμβόλια και  προσωπικό αριθμό και απο την άλλη είστε μέλη της κρατούσας εκκλησίας που εμβολίασαν τον κόσμο  και επιβάλλουν τον προσωπικό αριθμό για μυστήρια γάμου βαπτίσεως προφανώς και οταν θα σε διαβάζουν ...( καλό κατευόδιο )

Ο Θάνος Αναστασίου κολλημένος με την μπάλα...σταθερά η πλάνη της αναλαμπής  και  τον Βατάτζη που θα αναστηθεί να σώσει τους Ελληνες. 

Καινή Διαθήκη  εχεις διαβάσει;; Ἀπεκρίθη Ἰησοῦς· ἡ βασιλεία ἡ ἐμὴ οὐκ ἐστὶν ἐκ τοῦ κόσμου τούτου· εἰ ἐκ τοῦ κόσμου τούτου ἦν ἡ βασιλεία ἡ ἐμή, οἱ ὑπηρέται ἂν οἱ ἐμοὶ ἠγωνίζοντο, ἵνα μὴ παραδοθῶ τοῖς Ἰουδαίοις· νῦν δὲ ἡ βασιλεία ἡ ἐμὴ οὐκ ἐστὶν ἐντεῦθεν.

 Γεροντικό εχεις διαβάσει;;  χωρίς πειρασμούς ο ανθρωπος δεν μπορεί να σωθεί. 

Απο την άλλη οι αναλαμπιστές προσδοκούν επίγεια ζωη χωρίς διάβολο, ο έχων τα φράγκα του σεΐχη με απόδειπνο σε 5στερα ξενοδοχεία και την Μ. Παρασκευή να βάζει στεφάνια στον Εσταυρωμένο...( ο αναλαμπιστής δεν είναι κορόιδο να σταυρωθεί)

Λες να διοργανώσει εθνοσυνέλευση ο Βατάτζης και ο φρούραρχος να του παραδώσει τα κλειδιά της Βουλής;;; ( διεκδικώ την παγκόσμια πρώτη για την ιδέα )


Έρχεται ο υποχρεωτικός  προσωπικός αριθμός - YouTube

Σχόλια