Μια ερώτηση στους νεο-αποτειχισμένους αν και την εχω ξανακάνει: Γιατί δεν έχετε κοινωνία με την σύνοδο του Ράσκας;;

 Επισκόπους εχουν, ιερείς έχουν και το κυριότερο: 

ΔΕΝ είναι σχισματικοί ανίεροι γοχ.  Είναι απο την αγιωτάτη δική σας εκκλησια των οικουμενιστών που εχουν ενωθεί με ολους τους αιρετικους και αλλόθρησκους του πλανήτη με κανονική ΑΝΟΘΕΥΤΗ  αποστολική διαδοχή και κανονικό βάπτισμα με τριπλό μπουγέλο.

Κατά συνέπεια:

Το επιχείρημα αντικανονική και άκυρη χειροτονία υφ΄ενος οπως οριζει ο α΄αποστολικός  ΔΕΝ στέκει γιατί  σύμφωνα με τα πιστεύω σας  ο Αρτέμιος ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κανονικός ορθόδοξος και αποτειχισμένος επίσκοπος οπότε εχει δικαίωμα να χειροτονήσει μόνος του, όπως χειροτονούσαν στις στέπες της Ρωσίας κατά τον διωγμό απο τους μπολσεβίκους ( μιλάμε για φρέσκα κουλούρια )

Αν λοιπόν ήσασταν υπο την αρχή θα ευλογούσε ο Θεός και θα ήσασταν παράδειγμα για να αποτειχιστούν οι μάζες και  ιερείς. Αντί αυτού είστε σε ολοκληρωτική αναρχία. 

Για ταπείνωση και φαρισαίους μιλάτε ολοι σήμερα, για ταπείνωση και φαρισαίους σας μιλώ κι εγω.

Ολοι απαιτείτε απο τους άλλους να δεχτούν τα πιστεύω σας. Προφανώς θα υπήρχε συμφωνία αν υπογράφατε '' αποτειχισμένο συγκρητισμό '' ο καθείς τα δικά του και παράλληλα όλοι μαζί. Ούτε αυτό κάνατε με άλλοθι την επόμενη πανορθόδοξη που θα συγκαλέσετε ωστε να ξεκαθαρίσετε τα πάντα ( είπαμε ...άλλοθι )

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Το ευαγγελικό είναι να πάτε στην σύνοδο του Ράσκας και να κάνετε ΥΠΑΚΟΗ σε οτι σας πουν για ημερολόγια, συγχρονους αγιους, και τρόπο εισδοχής απο τον οικουμενισμό. Η μήπως θέλετε να κάνουν υπακοή οι επίσκοποι σε οτι τους πείτε εσείς..ε΄;;  ακαδημαικό το ερώτημα

Ο πατέρας της αναρχίας ποιος είναι;; ο ευρων κερνάει παιδάκια

Σχόλια