Μετά το σημερινό στον Λιάγκα, οι προηγούμενες αναρτήσεις σχετικά με τον δράστη δεν εχουν κανένα κύρος - Νεότερη ενημερωση


Ο δικηγόρος του Μανώλη ονοματίζει Κλεομένη για τον πατέρα του βρέφους  στον Λιάγκα  και ζητά τεστ DNA ( επισυνάπτεται )


Κορινθία: «Δεν στέλνουμε τα παιδιά μας σχολείο, διαφωνούμε με την ελληνική Παιδεία» - Τι λένε οι παλαιοχριστιανοί στις κατακόμβες (protothema.gr)

Στο θρησκευτικό μέρος επικαλέστηκε τους προτεστάντες Αμις  και τους παλαιόπιστους, το οτι δεν υπάρχει μεταξύ τους η προσφώνηση μητέρα πατέρας υιος αλλά ολοι ονομάζονται αδελφοί - αυτό από μόνο του ανατρέπει θεμελιώδεις αρχές  της ορθοδοξίας. 

Για ολα τα παραπάνω ειχα γράψει σε σχόλια τις διαφορές με την ορθόδοξη εκκλησία και τις ομάδες που επικαλέστηκε 

Δήλωσε οτι είναι με το παλαιό αλλά δεν σχετίζεται με κανέναν απο τις συνόδους των γοχ εν Ελλάδι  ενω σε άλλο βιντεο  στον Τριανταφυλόπουλο αποκάλεσε τις συνόδους γοχ σεκτες με τους οποιους δεν εχει καμια σχεση. Σε ερωτηση που ανήκει ο ιδιος δεν απάντησε ενω ακολούθησε αυτον τον τροπο ζωής απο ενα καραβάνι με εναλλακτικές μεθόδους διαβίωσης (στο 12,30 ) Η συνάντηση του Παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (youtube.com)  

Δεν θα δημοσιεύω καθημερινά το νεο σηριαλ, να σκάει η φωτοβολίδα της ημέρας και να ασχολούμαστε τι χρώμα εχει, μπλε, κόκκινο, κίτρινο...  οποιος κατάλαβε εχει καλώς, οι αλλοι να πάτε να σας ευλογήσει, κατά τους ασθενείς και ο θεράπων γιατρός.

Πάρα ταύτα στο ανθρώπινο μέρος να τον στηρίξετε τα παιδιά του δεν χρωστάνε σε τίποτα 

Η Ανάρτηση που απευθύνομαι στους γοχ για να αποσύρουν την μήνυση εναντιον του παλαιοχριστιανού λόγω συγχύσεως με τους γοχ Αν διαβάζουν την σελίδα μου οι επίσκοποι που εχουν σκοπό να κινηθούν νομικά εναντίον παλαιοχριστιανού και κλεομένη ( για την σύγχυση με γοχ οπως γράφει η ανακοίνωση ) τους παρακαλώ να μην το κάνουν - αρκετά προβλήματα έχουν. Μια δήλωση στην κάμερα φτάνει και περισσεύει |  ΚΑΤΑΚΟΜΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (katakomviki-ecclesia.blogspot.com)


ΣΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ

Ο δικηγόρος του Μανώλη στα κανάλια ονοματίζει κλεομένη για δράστη και μάλιστα ζητά λήψη DNA

Στο 1.03.00 του βίντεο πρωινό στον Λιαγκα
https://www.antenna.gr/watch/1704380/to-proino-28-02-2024

Γίνεται λόγος περί κλεομένη με τον Λιάγκα

Δικηγόρος:  .. να τον καλέσει η πολιτεία ( για DNA ) αφού έχει δηλωθεί απο τον εντολέα μου οτι οντως είναι εκείνος που έχει τεκνοποιήσει με την κόρη του Μανώλη... (ακολουθει συζήτηση περι εξέτασης dna στον κλεομένη μαζί με τον Λιάγκα και τον Καραγιάννη απο το σαιτ εκκλησία on line )


Σε επόμενη εκπομπή ο κ Λιάγκας και η συμπαρουσιάστρια κ Καλύβα ονομάτισαν κατηγορηματικά τον Κλεομένη ως δράστη σύμφωνα με την κατάθεση του Μανώλη ( η κόρη μου απέκτησε ενα παιδί με τον π κλεομένη..) κατόπιν άλλαξε ο Μανώλης την κατάθεση, καταλήγοντας η κ Καλύβα μας δουλεύει μπροστά στα μούτρα μας

στο 28,30

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ – 01/03/2024 - ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ|ΕΚΠΟΜΠΕΣ|2023-2024 (antenna.gr)



Το βίντεο απόδειξη με την μαρτυρία γείτονα για το ποιος ειναι ο πατέρας αφορά την άλλη κόρη του παλαιοχριστιανού 

https://youtu.be/e1uOCTZusXk απο το βιντεο μαρτυρία γείτονα υπάρχει μια αναφορά κάποιας πράξης ευχαριστίας προς την φύση η οποία δεν εχει σχέση  την ορθοδοξη λειτουργική


Κόρινθος: «Άνθρωποι των σπηλαίων» ζούσαν σε λαγούμι 30 μέτρων - Βρέθηκαν τόξα και βέλη (youtube.com) στο 6.26 ο παλαιοχριστιανός δηλώνει οτι είναι παλαιοημερολογίτης αλλά δεν εχει καμία σχεση με τους υπόλοιπους παλαιοημερολογίτες στην Ελλάδα. Αυτη η δήλωση είναι απαλλακτικό βούλευμα στην περίπτωση που του κάνουν μήνυση οι γοχ


Σχόλια