Προς ομολογητές που δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν τα βουνά για να μην σφραγιστούν



Εχεις κάνει προπόνηση ωστε να δείς αν αντέχεις το πρώτο στάδιο;;

Πιο συγκεκριμένα:

Εχεις κόψει το καλό φαγητό ( σουβλάκια πίτσες ζαχαροπλαστεία ) και να βιοπορίζεσαι όλο τον χρόνο με ξηροφαγία;; Η Μήπως στην κορυφή του Ταΰγετου θα παραγγέλνεις delivery;; Εχεις κόψει το σαρκικό πάθος ειτε εισαι έγγαμος ειτε άγαμος;; ( να μην το κάνω πιο ταλιράκια έτσι...;;) 

Εχεις πάρει χαμπάρι ποιά ζωή σε περιμένει;; Οχι βέβαια, γι αυτό και προσπαθείς να χτίσεις φάρμα με οργανωμένες ομάδες ωστε να μην σου λείψει τίποτα. Ακόμα κι αυτοί που λ.χ. κατάφεραν σήμερα να στήσουν μια  φάρμα και μπορούν να είναι κατά 90% ανεξάρτητοι, αύριο  θα βρεθούν αντιμέτωποι με την φρικτή πραγματικότητα, ητοι απο το γιουβέτσι φούρνου στα ωμά πλατανόφυλλα. 

Ρίξε μια ματιά και σε κάνα ξερονήσι να τρως και κάνα ψαράκι

Αν δεν προπονήθηκες να ζεις κυριολεκτικά σαν ασκητής μην κοροϊδεύεις εαυτόν και αλλήλους. Οσο για τις καιρικές συνθήκες αστεγος... αυτό είναι άλλη συζήτηση, πάμε στο δεύτερο στάδιο.

Τα παραπάνω για  νέους και υγιεις, καθότι υπάρχουν ηλικιωμένοι και  ασθενείς οι οποίοι θα κληθούν να ζήσουν χωρίς φάρμακα, ητοι ''βασανιστικά τα τέλη'' αλλά εδω φθάσαμε στο τρίτο στάδιο ( και τα level ανεβαίνουν ανάλογα την περίπτωση ).

Καλά Χριστούγεννα

Σχόλια