Hendrix και φλωριναίοι 10.000 watt - απο την Συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για την κάρτα πολίτη

Ο Hendrix με το freedom εσπασε την κιθάρα στο μόνιτορ, κατόπιν βγήκαν οι φλωριναίοι  με την επιτυχία της δεκαετίας  '' οχι στο χάραγμα του αντιχρίστου''  

Στο  slow '' Ούκ αρνησόμεθά σε, φίλη ορθοδοξία '' αφησαν  το κοινό  εκστασιασμένο καθώς άναψαν χιλιάδες αναπτήρες.

Κι εκεί που κύλαγε η συναυλία, οι φλωριναίοι ψιθύριζαν μεταξύ τους: Βρε τον μπαγάσα τον Ηendrix μας έκλεψε την παράσταση oταν εσπασε την κιθάρα στο μόνιτορ. Τότε πήρε την ομάδα επάνω του ο super duper φλωριναίος λέγοντας: 
ok man let's do it, κι ενω έπαιζαν το '' ορθοδοξία η θάνατος ''  άναψε τον zippo lighter κι Eκαψε τους ενισχυτές επι σκηνής ενω φυγαδεύτηκε το συγκρότημα με ελικόπτερο VIP για να μην τους πάνε αυτόφωρο. 

Το κοινό είχε μείνει αποσβολωμένο. Tους έπεσε η κάτω γνάθος. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν οτι ζούσαν κοσμοϊστορικές στιγμές Φερράρας - Φλωρεντίας  κι ακόμα παραπέρα. ( τον Ρώσο Τύχωνα δεν τον ξέραμε τότε)

Τι εποχές  ζήσαμε ρε φίλε το ΄86 - ΄98:  

Oμολογιακές συναυλίες και αυτόγραφα απο τον bishop στα καμαρίνια, ξύλο με τα ΜΑΤ,  εφτά άτομα στο Datsun με συνθηματικά κορναρίσματα, σούζες με το XR και μπύρες με γρεναδίνη συζητώντας πως θα αντισταθούμε στον αντίχριστο με πατούμενο diadora παρακαλώ.   

Tι να μας πουν οι σημερινοί ξενέρωτοι με τον μαρκαδόρο στο κινητό  ''οχι στην ηλεκτρονική σκλαβιά'' κι όλα  τα φλωράδικα.  

 πωλείται συλλεκτικό


Επίλογος
Μέχρι να ζητήσουν συγνώμη οι φλωριναίοι για το παραμύθιασμα του κόσμου ''οχι στην κάρτα πολίτη '' θα τους πηγαίνω  τρολλάρισμα επειδή πουλήσαν στον κόσμο κόλαση και παράδεισο τον Φόρτωσαν με ψυχολογικό βάρος και τώρα κάνουν τον κινέζο και μάλιστα ζητούν και τα ρέστα...πλανημένοι οσοι αντιστέκονται..κατάλαβες;;



Σχόλια