Προς καραβλάσφημο πρωτοπρεσβύτερο: Για ανθρώπους πριν τον Αδάμ και αιμομιξίας

Το αγιο πνεύμα μίλησε κι εγραψε ο Μωυσής - ενω εσυ Βλασφημας το άγιο πνεύμα. 

Εχεις τόσο μυαλό που ανακάλυψες οτι η Αγία Γραφή εχει ελλείψεις. Πως μπόρεσε ρε φίλε τόσο πολύ μυαλό να χωρέσει σ΄ ενα τόσο μικρό κεφάλι;;

Πριν απο τον νόμο δεν υπήρχε παρανομία. Tαύτα για την διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. 

Στην Π.Δ. (χιλιάδες χρόνια ) μπορούσες να παντρευτείς την γυναίκα του αδερφού σου κι ενα σωρό άλλες vercion που σήμερα απαγορεύονται δια ροπάλου ως αιμομιξία. 

Σημειωτέον, ομοίως στην Κ.Δ.  στην πορεία άλλαξε ο νόμος πχ απαγορεύεται ο  παντρεμένος επίσκοπος, οι λαικοί μεταλαμβάνουν με την λαβίδα κι οχι απο το Ποτήριο οπως κι ενα σωρό άλλα. 

Δεν ειναι θεολογούμενο ζήτημα τίποτα απο αυτά που ειναι ξεκαθαρισμένα απο την  εκκλησία, αντιθέτως αυτό λέγεται αίρεση και οποιος επιμένει στην αίρεση καθαιρείται by the book 

Με την ιδια λογική η οικογένεια ΛΟΑΤΚΙ ειναι θεολογούμενο κοκ

Να ρωτήσεις την εκκλησία που σε χειροτόνησε και που αναγνώρισες ως εκκλησία του Χριστού να σου απαντήσουν και αν συμφωνούν με τις απόψεις σου να τα δημοσιεύσεις ωστε να δούμε κι εμείς ποια ειναι η εκκλησια του Χριστού κατ εσένα και τι πρεσβεύει.  Αν παλι σου απαντήσουν οτι εισαι βλάσφημος να το δημοσιεύσεις ομοίως. Ετσι κάνουν οι τίμιοι κληρικοί και  λαικοί.

Δια ταύτα,

Εγραψες την αποψή σου 1-2 φορες οκ. Μεχρι εδώ καλά, δεν εχουμε πρόβλημα.

Απ εκει και πέρα, 

Αμαρτάνουν βαρέως αυτοί που εξακολουθούν να σου δίνουν βήμα για να σκοτίζεις τους απλούς ανθρώπους.


Σχόλια