Αναμενόμενος ο αχταρμάς στους Σπαρτιάτες. Η ο Στίγκας θα δεχόταν τον Λιάκο ως πρόεδρο του κόμματος η θα γινόταν αυτό που γίνεται τώρα.

 Περαιτέρω για κάποιους σχολιαστές σε αλλη ιστοσελιδα που εκαναν λογο για ορνια που πιστεψαν τους Σπαρτιατες.

Ειναι ολοφάνερο πλεον οτι αν δεν εμπαιναν οι Σπαρτιάτες στην Βουλή σήμερα η Ελλάδα θα ηταν παράδεισος.

Δεν θα ειχαμε φωτιές, δεν θα υπήρχε εγκληματικότητα, οι λαθρο θα εφευγαν μόνοι τους, ο Ερντογάν οχι μόνο θα εκανε πίσω για το Αιγαίο αλλά θα μας εδινε και την Πόλη, θα ανοιγαν οι δουλειές οπως την δεκαετία του ΄80  και φυσικά ο Μητσοτάκης θα αλλαζε το μαθημα σοδομισμού στα σχολεία σε μάθημα παρθενίας ενω η πενταήμερη θα γίνεται σε μοναστήρι.

Ορνιο, φώναξε τον ΚΑΝΕΝΑ να σε σώσει οταν θα κάνουν γιουρούσι οι Τούρκοι μιας και δεν ψήφισες κανέναν.

Ο κόσμος φίλε μιλάει για το καλό της Ελλάδας αλλά τα λόγια του ξεχειλίζουν για το κακό της Ελλάδας, ομοιως στα εκκλησιατικα.

Ρε κάντε οτι θελετε στο φινάλε εγω ετσι κι αλλιως δεν μετεχω του δικου σας κόσμου - μπουρδέλου - και οτι γραφω ειναι για να πάρετε μια ανασα εσεις και τα παιδιά σας που ζειτε στο μπουρδέλο - βόθρο. 

Ετοιμάσου να παρεις και την κάρτα  με οτι σημαίνει αυτό για το μέλλον σου. Εννοείτε οτι ο κασιδιάρης φταιει και για την κάρτα  δεν το συζητάω, αλλά εσυ ΟΡΝΙΟ δεν εχεις ανάγκη, εσυ εχεις τον ΚΑΝΕΝΑ να κάνει αντιπολίτευση στην βουλή να σε σώσει και απο αυτό...Σωστά;;

Δεν μου λες ΟΡΝΙΟ: 

Τα προηγούμενα 20 χρόνια πόσες φορες ψήφισες ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ;; Και τώρα για το μπουρδέλο που εχτισες φταίνε οι Σπαρτιάτες και ο Κασιδιάρης. Λογικό πάντα φταίνε ολοι οι αλλοι εκτος απο εσενα τον δράστη και ενοχο - οπως και στα εκκλησιαστικά 

Σχολια σε ιστοσελιδες δεν ξαναγραφω και οτι εχω να πω θα το λεω απο την σελίδα μου. Στο εκκλησιαστικό εχω σταματησει εδω και δυο χρονια τα σχόλια δώθε κείθε,  αλλα τωρα σταματαω και τα γεωπολιτικά.

ΥΣ

Θερμά συγχαρητήρια στους βουλευτές των Σπαρτιατών γιατί  δεν είναι αχάριστοι, απέδειξαν οτι πιστεύουν όντως στις ιδέες τους και δεν έκαναν πίσω στις απειλές και  να βολευτούν... 



Σχόλια