Ραχήλ Μακρή: Το μέτωπο νίκης το έφτιαξα το 2017 και είναι γνωστό σε όλους αυτό.

 


Μας εστάλη από Μαρίνος 


Το μέτωπο νίκης το έφτιαξα το 2017 και είναι γνωστό σε όλους αυτό. Το όνομα του προέρχεται από το κόμμα της Κριστίνας Φερνάντες πρώην προέδρου της Αργεντινής που διέγραψε το χρέος και έβαλε την Αργεντινή από την φτώχεια όσο ήταν πρόεδρος. Πριν αποφασίσω για την παρουσίαση της δημόσιας αίτησης εάν υπάρχει κάποιο κίνημα, κόμμα ή οτιδήποτε με το ίδιο καθώς διακατέχομαι από ηθική και δεν υπήρχε. Έφτιαξα το έμβλημα και επέλεξα τα χρώματα. Το ανακοίνωσα από το Μελιδόνι της Κρήτης ανήμερα την 25η Μαρτίου και τόσο το wikipedia όσο και όλα σχεδόν τα έγραψαν για αυτό . https://www.efsyn.gr/ politiki/104604_metopo-nikis- apo-ti-rahil-makri?amp

Το σάιτ του www.metoponikis.gr έπεσε κατά έναν περίεργο τρόπο πριν ένα χρόνο. Στις εκλογές προς έκπληξη μου ανακάλυψα αυτό.   
Κάντε τις συγκρίσεις σας και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Εγω το μόνο που αισθάνομαι πλέον είναι αηδία για τον πολιτικό και ηθικό κατήφορο της χώρας και αυτού του λαού. Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα απέχω συνειδητά και θα βρίσκομαι σε διακοπές.

Σχόλια