Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτώβριος, 2022

Το πρώτο λιμάνι της χώρας υποδέχεται την Αγία Ζώνη της Παναγίας

Ο όρος Γκουλάγκ είναι ακρωνύμιο των λέξεων Glavnoye Upravleniye ispravityelno-trudovykh Lagerey που σημαίνουν το σύστημα διαχείρισης και εποπτείας των στρατοπέδων καταναγκαστικής εργασίας. Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1930 και έληξε τυπικά τον Ιανουάριο του 1960. Είχαν κάνει την εμφάνισή τους επί Λένιν το 1918 ως στρατόπεδα καταστολής και τιμωρίας των αντεπαναστατών ( = χριστιανών ) μέσω της καταναγκαστικής εργασίας.

Γιατί οι γοχ δεν φορούν ποτέ σε δημόσιο χώρο τα εγκόλπιά τους;; Επειδή δεν είναι αληθινοί επίσκοποι, μην τους μαζέψουν επι αντιποίηση αρχής, απλά πράγματα.

Φλωρινιώτικο βλήμα δες ποιοι υποτίθεται οτι θα καταδίκαζαν τον οικουμενισμό. / ΥΣ οι γοχ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΥΝΟΔΙΚΑ τους οικουμενιστές ως εκκλησία του Χριστού διότι ΜΟΝΟ η εκκλησια μπορεί να καταδικάσει τους αιρετικούς ( αφιερωμένο στους σκοταδολόγους που το παιζουν θεολόγοι...τρομάρα τους )

Αφιερωμένο στην θρησκευτική κοινότητα γοχ: Κατά τόν ἅγιο Γρηγόριο τόν Θεολόγο, ὅπως μᾶς πληροφορεῖ ὁ ἅγιος Νικόδημος, ἡ λέξη “θρησκεία” προῆλθε ἀπό τούς Θρᾶκες, οἱ ὁποῖοι ἦταν δεισιδαίμονες καί σέβονταν καί λάτρευαν περισσότερο τά δαιμόνια ...καί συνεχίζει ὁ ἅγιος Γρηγόριος, κάνοντας σαφῆ τήν διάκριση τῆς θρησκείας ἀπό τήν εὐσέβεια: «ἐγώ ξέρω πώς θρησκεία εἶναι ὁ σεβασμός πρός τά δαιμόνια, ἡ δέ εὐσέβεια εἶναι ἡ προσκύνηση τῆς Ἁγίας Τριάδος».

Ο κλήρος ως εργαλείο χειραγώγησης και πρότυπο υποτέλειας. Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίον ο διάκονος του Θεού είναι ο μόνος που εμφανίζεται με το βρακί στο στόμα ενώ οι άλλοι έχουν τα πρόσωπά τους ελεύθερα;

Βρετανικά στοιχεία-σοκ: 9 στους 10 θανάτους από Covid ήταν πολλαπλά εμβολιασμένοι.

Για τους νεους αναγνώστες που δεν μας γνωρίζουν. Η αποτείχισή μου απο την σύνοδο γοχ ΘΝΠ

Μήνυμα του Αθηνών Προδρόμου:

Μέσα στην γοχατζήδικη μιζέρια με τους ακατανόμαστους και το οικουμενιστικό σκυλολόι, υπάρχει και το καλό της ιστορίας: '' το πιο όμορφο συναίσθημα να αγωνίζεσαι για τον Χριστόν ''

Ενημερωτικά για να ξέρετε απο που τους έβγαλε ο άγιος Φιλάρετος

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Οπως εχω γράψει πολλάκις η ΡΟΕΔ όταν δημιουργήθηκε δεν ήταν και το ορθοδοξόμετρο...ειχαν κοινωνία με τα Πατριαρχεία κλπ. Η ΡΟΕΔ δεν υποκρίθηκε τους σούπερ ζηλωτές οπως οι γοχ. Το πράγμα το έφερε κωλοτούμπα ο άγιος Φιλάρετος ολίγον κατ' ολίγον με αιχμή του δόρατος το ανάθεμα στον οικουμενισμό 1983. Την σκυτάλη πήρε ο επόμενος αρχιεπίσκοπος Βιτάλιος με την καταδίκη του κυπριανισμού το 2002. Οι παραταξιακοί γοχ ποιον οικουμενιστή καταδίκασαν;;

Περί του Ν/γίτη Παπικού Θεόφιλου που χειροτόνησε τον γοχ Ακάκιο ( που δεν δεχόταν έγκυρα μυστήρια στο Νεο αλλά χειροτονήθηκε απο Νγίτη) Ο Θεόφιλος μέχρι και πτυχίο προτεσταντικής θεολογίας εχει στο βιογραφικό του, ενω άλλαζε την ομολογία του 100% ανάλογα την κατάσταση. Τόσο ''ανιδιοτελής'' που χειροτόνησε κάποιον καθηρημένο κρυφά ( με το αζημίωτο;; ) για δεύτερη απο την ΡΟΕΔ αλλά εκεί ξεχείλισε το ποτήρι και τον καθαίρεσαν.