Οι Ν/γίτες οικουμενιστές κατά 99,99% είναι αβάπτιστοι λόγω ποδόλουτρου η τριπλού μπουγέλου. Απο το Κολυμπάρι και εξης ειναι αβάπτιστοι ετσι κι αλλιώς.

 


Κατόπιν τουτου, αυτός που θέλει  να σωθεί να παει στους ματθαιικούς για βάπτισμα. 

Οι Φλωριναίοι ειναι χειρότεροι απο την μαμά εκκλησία ( διοικούσα) γιατί παραδέχονται οτι είναι σχισματικοί και ακόμα χειρότερα γιατί εγιναν επίσημα Σέκτα στα ΘΝΠ.  

Οι φλωρινικοί αποτειχισμένοι μια απο τα ίδια δλδ της πλάκας ιστορία.

Μόνο ο γράφων βαπτίζει και η Εσφιγμένου. 

Επειδή ομως ΕΣΕΙΣ θέλετε κατοχύρωση ( χαρτιά απο επίσκοπο ) στα μυστήρια για κοινωνικούς λόγους...γι αυτό σας στέλνω στους ματθαιικούς. Δεν δέχομαι να βαπτίσω παντρέψω και εσεις να πάτε αυριο σε κάποια σύνοδο να σας επικυρώσει (με χαρτιά) τα μυστήρια και μετά να ερθετε πάλι σε εμένα γιατί ετσι κοροιδεύω τον εαυτό μου κι εσείς τον Θεό. Κατόπιν τούτου σας στέλνω κατευθείαν στους ματθαιικούς ( = ανεμβολίαστους ) 

Οι φλωρινικές παρατάξεις δεν είναι εκκλησία, ουτε βαπτίζουν ουτε μυρώνουν καν οι περισσότεροι ( αν είσαι διαβασμένος και το θέσεις εξ αρχής σε βαπτίζει πχ ο Μακάριος...αλλιώς δεν ασχολείται κανένας, απ΄εκει να καταλάβεις...). 

Ασε τους σχισματικούς, ουνίτες, σεκταριστές  μασκοφορεμένους, εμβολιασμένους και κυριολεκτικά  δαιμονισμένους να χτυπιούνται και κοίταξε να σωθείς. 

Σημειώνεται:  εχε υπόψιν οτι υπάρχουν κάποιοι φλωρινικοί ψευδοιερεις που κάνουν ποδόλουτρο και δεν τους πειράζει κανείς ψευδεπίσκοπος ενω κανονικά έπρεπε να καθαιρεθούν την ιδια μέρα, αλλά ποιος να τους καθαιρέσει, ο ψευδεπίσκοπος;; 


ΥΣ

Μακάρι ρε φίλε να ειχα κι εγω πριν κάποιες δεκαετίες κάποιον/ους να μου ανοίξουν τα μάτια επι παντός επιστητού....οπως κάνει ο γράφων για εσας ( λαμβανομένου υπόψιν την ψυχικήν ταλαιπωρία όλα αυτά τα χρόνια μεχρι να τα μάθουμε η οποία δεν περιγράφεται )

ΥΣ2  

Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει μιας και εισαι του ιδίου φυράματος, τοτε κι εμας μας περισσεύει και μας ενδιαφέρει ποσώς.... το μεσημέρι διπλή μερίδα μπακαλιάρο. Τέλος


Σχόλια