ΓΟΧ ΜΑΚΑΡΙΟΥ - ΕΣΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ - (το συμβάν έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης )


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΜΑς ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟς 

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

απο το 6.00 και εξής

ΨΑΛΤΗΣ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ;;   
ΔΕΣΠΟΤΗΣ: ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ 


ΣΧΟΛΙΟ  Όψονται εις όν εξεκέντησαν (Ιωα. 19:37) ! Ερμηνεία : Θα ίδουν εκείνον τον οποίον ελόγχησαν...ΥΓ: Όποιος κατάλαβε...κατάλαβε !!!


ΣΧΟΛΙΟ Μαρίνου Ριτσούδη

Το αίμα στο Άγιο Ευαγγέλιο από τον ουρανό, είναι από Τον Εσφαγμένο Κύριο. Όταν ο Κύριος μας είπε στο Αγιο Ευαγγέλιο, ό,τι ποιούμε στον ελάχιστο αδελφό, σε Εκείνον το ποιούμε, και όταν οι Εκκλησιαστικοί επί της γης σταυρώνουν τους Πιστούς, επιβάλλοντας μάσκες στις Εκκλησίες με επιτίμιο την έξοδο από την Εκκλησία όσοι δεν συμμορφώνονται, που προδήλως δηλώνει την αλλοίωση του κατ' Εικόνα των πιστών στον χώρο λατρείας, όταν επιβάλλουν  κλείδωμα των Εκκλησιών λόγω covid και εγκατάλειψη του ποιμνίου στους λύκους, και ακόμη όταν προωθούν τον εμβολιασμό με το μίασμα των κυττάρων των εκτρώσεων, τούτη όλη η πανδημική συγχορδία που φασιστικό τον τρόπο μας επιβάλλουν οι Άθεοι, δεν είναι κάτι διαφορετικό από την Σταύρωση τού Ορθοδόξου ποιμνίου, το πνευματικά Εσφαγμένο ποίμνιο. 

Και όταν σταυρώνεται το ποίμνιο, ο Κύριος Σταυρώνεται και χύνεται το Άγιο Αίμα Του, πάνω στο Άγιο Ευαγγέλιο, η αυθεντική Αλήθεια, ή Πηγή της σωτηρίας των Χριστιανών. 

Λογισμούς καταθέτω, μπορεί να είμαι λάθος, όμως  ας μου πει όμως κάποιος, ποιό μπορεί να είναι αυτό. 




Σχόλια