Εξέγερση στην Αυστραλία. Υγειονομική Καμπούλ η Μελβούρνη. Ο λαός έσπασε τον κλοιό της αστυνομίας. Συγκρούσεις, τεράστιες διαδηλώσεις κατά βιονομικού ολοκληρωτισμού!!!

 


Επεισόδια και συλλήψεις σε συλλαλητήριο κατά του lockdown στη Μελβούρνη 

Εξέγερση στην Αυστραλία. Υγειονομική Καμπούλ η Μελβούρνη. Ο λαός έσπασε τον κλοιό της αστυνομίας. Τεράστιες διαδηλώσεις κατά του ψευδο-υγειονομικού ολοκληρωτισμού του lockdown και των ψευδεπίγραφων επικίνδυνων ”εμβολίων”..Φοβερά επεισόδια να σπάσει το στρατόπεδο συγκέντρωσης πληθυσμού το lockdown. Μάχες σώμα με σώμα. Πάνοπλοι στρατιώτες κι αστυνομικοί Γκεσταπίτες προτάσσουν αυτόματα κατά άοπλων διαδηλωτών.

ΒΙΝΤΕΟ


Άλογα αφηνιασμένα όπως κι οι δαιμονισμένοι αναβάτες τους ρίχνονται κατά του πλήθους. Απίστευτες σκηνές κρατικής καθεστωτικής καταστολής. Αδιάκοπο κηνυγητό.8 με 10 αστυνομικοί καθηλώνουν ανυπεράσπιστα άτομα κατά το “I Can’t Breathe”.

Σύδνεϋ, Μελβούρνη, Βικτόρια, Brisane όλες οι μεγάλες πόλεις πήραν φωτιά. Επίκειται το βιονομικό καθεστώς να εμβολιάσει 24,000 χωρίς παρουσία γονέα σ΄ Ολυμπιακό Στάδιο του Σίδνεϋ από βδομάδα..Υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες στην Αυστραλία. Μισό εκατομμύριο ζουν στην Αυστραλία και συστενάζουν υπό το ζυγό δουλείας του βιονομικού καθεστώτος. Αλληλεγγύη στ΄αδέρφια μας Αυστραλούς κι Έλληνες!!

218 συλλήψεις και 6 αστυνομικοί νοσηλεύονται μετά τις σημερινές ταραχές στη Μελβούρνη.

dimpenews.com


Σχόλια