Υπάρχει σωτηρία στους εμβολιασμένους;;


Ρωτώ ευθέως και Θέλω μια απάντηση εδώ:

Εσύ που λες ότι ο εμβολιασμένος πάει στο πυρ το εξώτερον και δεν υπάρχει μετάνοια για τον δυστυχή.

Πώς γίνεται από την άλλη να πιστεύεις ότι οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ επίσκοποι  που  διέταξαν κλήρο και λαό να εμβολιαστούν  ( και να πάνε ντουγρου στη κόλαση ) έχουν ιερωσύνη, άγιο πνεύμα και έγκυρα μυστήρια;;

Σημειώνεται η εγκύκλιος που γράφει για θεραπευτική διακοπή της κυήσεως ήτοι θεραπευτική δολοφονία και ότι τα εμβόλια είναι δώρο Θεού. Δηλαδή βλασφημία κατά τού Άγιου Πνεύματος καθώς αποδίδουν στον Θεό τις ενέργειες του σατανά και αυτή η αμαρτία είναι ασυγχώρητη.


Εξ΄αφορμής κάποιων εμβολιασμένων που μετανόησαν αληθινά κράζοντας " ο Θεός ιλασθητι μοι τω αμαρτωλώ "

'' Μην απελπίζεστε υπάρχει μετάνοια ''

'' Η απελπισία είναι δαιμονική κατάσταση η οποία οδηγεί στην αυτοκτονία ''

Το λεω εδω και μήνες:  

" κάποιοι έκαναν τον διάβολο ισχυρότερο του Χριστού "

Η μετάνοια του ανθρώπου είναι η απόδειξη οτι ενεργεί το άγιο Πνεύμα. 

Επι τη ευκαιρία να θυμίσω οτι ακόμα κι αυτοί που μιλούν σήμερα για εμβόλιο τελικό χάραγμα... στο παρελθόν μας έλεγαν για χάραγμα ΑΦΜ για χάραγμα ΑΜΚΑ κλπ 

Οπως για να πάρεις πχ ένα δίπλωμα χρειάζεται να περάσεις απο κάποιες τάξεις...ετσι και για το χάραγμα του αντιχρίστου θα πρεπει να περάσεις απο κάποιες πτώσεις. 

Εν καιρώ ειρήνης ο διάβολος εργάζεται μεθοδικά. Η κάθε επιπλέον πτώση δίνει ετι εξουσία στον διάβολο. Ο άνθρωπος χάνει την συνείδησή του ολίγον κατ΄ολίγον, κατόπιν με σκοτισμενο νου  και παραλυμμενο οργανισμό θα λάβει το τελικό χάραγμα του αντιχρίστου χωρίς ίχνος αντίστασης. 

Α επιστολή Ιωάννου

''Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστὶν''


Σε κάθε εποχή ( αιώνα ) υπάρχει ο πόλεμος εναντίον των αιρετικών η αν επιτρέψει ο Κύριος εναντίον του αντιχρίστου.

Στην αρχαία εκκλησία οι χριστιανοί είχαν τον αντίχριστο ειδωλολάτρη απέναντι με το δίλλημα: η θυσιάζεις στα είδωλα η θα υποστείς φρικτά βασανιστήρια. Το αυτό σε όλους τους διωγμούς με τελευταίο παράδειγμα το 1917 στην Ρωσία με τον αντίχριστο αθεϊστή μπολσεβίκο: η αρνείσαι τον Χριστόν η εκτελεστικό απόσπασμα ( συν τα βασανιστήρια) 

Σε κάθε εποχή όταν τίθεται φανερά το δίλλημα να αρνηθείς τον Χριστόν, τότε ο αντίθετος λογίζεται ο αντίχριστος. 

Πάρα ταύτα οι πεπτωκότες  είχαν δικαίωμα στην μετάνοια. Στην αρχαία εκκλησία αυτοί που δεν δέχτηκαν την μετάνοια των αρνησίθεων (Ναυατιανοί γνωστοί ως '' καθαροί '' )  αναθεματίστηκαν ως αιρετικοί απο την εκκλησία.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Λοιπόν αυτός που αρνήθηκε τον Χριστόν και θυσίασε στα είδωλα δεν σφραγίστηκε με τον αντίχριστο;;; 

Ο Πέτρος οταν αρνήθηκε τον Χριστόν με ποιον σφραγίστηκε;;

Πόσοι μασόνοι και σατανιστές μετανόησαν με αιχμή του δόρατος τον ΑΓΙΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ;;

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι: 

'' Αν αυτό το εμβόλιο είναι το τελικό χάραγμα του αντιχρίστου ώστε να μην υπάρχει μετάνοια ''

Εμείς πιστεύουμε ΟΧΙ 

Μολυσμός και πτώση σίγουρα ΝΑΙ και σαφώς με κανόνα ακοινωνησίας, αλλά οχι κατάσταση ΜΗ αναστρέψιμη.


Αν το εμβόλιο ήταν άπαξ θα είχατε ένα δίκιο...αλλά είναι πολλά και ως εκ τούτου μας δικαιώνει επί των ανωτέρω.

 Το λοιπόν εφόσον σφραγίστηκες σήμερα με το πρώτο εμβόλιo ( κι έχασες την ψυχή σου)  τότε γιατί κόβονται οι μασόνοι να σε μπολιάζουν με τα  υπόλοιπα;; Μήπως  για να εισαι τριπλοσφραγισμένος μπας και δεν σε επιασαν τα προηγούμενα;;;;  ( = απόδειξη ότι δηλητηριάζουν τον κόσμο σταδιακά).

Τα επόμενα χρόνια πόσα άλλα εμβόλια θα μας δώσουν;;;  άσε τι άλλο ερχεται (πχ ο προσωπικός αριθμός της τσιπαρισμενης ταυτότητας όπως γράφουν σήμερα οι εφημερίδες). Τέλος ταυτότητες, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ - Θα λειτουργεί με «μικροτσίπ» - Οι πολίτες θα παίρνουν έναν αριθμό μόλις γεννούνται (katakomviki-ecclesia.blogspot.com)


Περαιτέρω

Αν χάνουν την ψυχή τους a-priori οσοι εμβολιάστηκαν τότε οι δυο Προφήτες ( ΗΛΙΑΣ ΕΝΩΧ ) για ποιους θα κηρύξουν μετάνοια;; στους κολασμένους χωρίς επιστροφή, η τους σεσωσμένους και φωτισμένους ασφράγιστους;; Οι 144.000 των 12 εβραϊκών φυλών που θα πιστέψουν θα είναι όλοι ανεμβολιαστοι;

Δια ταύτα,  

Στο τελικό χάραγμα του αντιχρίστου  Η ΑΡΝΗΣΙΣ θα γίνεται ΦΑΝΕΡΑ ( όπως γράψαμε παραπάνω σε περιόδους διωγμών) για να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ εν ημέρα κρίσεως. 

Τοτε μόνο δεν θα υπάρχει μετάνοια, λόγω ολοκληρωτικού δαιμονισμού, γιατί σε εβαλαν να διαλέξεις Χριστόν η σατανά και διάλεξες. Ακριβώς όπως επί Ναβουχοδονόσορ... 

ΥΣ1

Για το σφράγισμα μην πας μακριά, υπάρχει ηδη στα ζαχαροπλαστεία  Σοβαρά ρωτάω: οσοι ήπιαν αυτο το αναψυκτικό θα πάνε στο πυρ το εξώτερον;; (katakomviki-ecclesia.blogspot.com)

ΥΣ 2

" Μετάνοια υπάρχει "

Η απελπισία είναι δαιμονική κατάσταση η οποία οδηγεί στην αυτοκτονία  και καλά θα κάνουν να προσέξουν κάποιοι μην πάρουν ψυχές στον λαιμό τους.  

ΥΣ 3

Κάποιοι λένε οτι δεν θα λάβουν το χάραγμα του αντιχρίστου οταν ήδη εχουν αρνηθεί τον Χριστόν κλείνοντας τις εκκλησίες,  απαγορεύοντας την Θεία κοινωνία στους χριστιανούς και  κάνοντας  υπακοή σε όλες τις εντολές των μασόνων. Αυτό είναι οντως χάραγμα και δεν χρειάζεται κανένα άλλο για να πάνε στην κόλαση.


+Ιερ. Γρηγόριος Ζιώγος

Σχόλια