Απίστευτη δήλωση έμμεση ανάληψη ευθύνης και παραδοχή από τον Υπ. Άμυνας του Ισραήλ για την έκρηξη τύπου Χιροσίμα που συγκλόνισε τη Βηρυτό..

 

Ο Gantz δήλωσε: “αν ο διάβολος ανοίξει στο Λίβανο, ο Λίβανος θα τρέμει”. Κατ΄ομολογίαν παραδοχή..Απειλεί να το ξανακάνει….«Είμαστε πάντα έτοιμοι να προστατεύσουμε τους Ισραηλινούς πολίτες. Εάν μια επίθεση προέλθει από το βορρά, ο Λίβανος θα τρέμει … τα σπίτια στα οποία κρύβονται όπλα και τρομοκράτες θα γίνουν ερείπια. Ο κατάλογος στόχων μας για τον Λίβανο είναι μεγαλύτερος και πιο σημαντικός από αυτόν για τη Γάζα, και το νομοσχέδιο είναι έτοιμο να διευθετηθεί εάν είναι απαραίτητο », είπε ο Γκάντζ σε ομιλία του για την 39η επέτειο του πρώτου πολέμου του Λιβάνου του 1982 σύμφωνα με το Times of Israel…

Τρίτον γιατί τώρα…Αυτή την περίοδο γίνονται κινητοποίησεις στο Λίβανο κατά δικαστών που ολιγωρούν χρονοτριβούν ή αποπροσανατολίζουν την έρευνα σε σχέση με την φονική έκρηξη στο λιμάνι Βηρυτού και θέλει ν΄ανακόψει το παλαιικό αίτημα αυτό της κάθαρσης κι εξιχνίασης κι να το ανακατευθύνει..

Τέταρτον χθες μίλησε ο Νασράλα και στάθηκε πολύ στην Ιερουσαλήμ μίλησε για κίνδυνο εξΙουδαισμού της από εποίκους συν εκτοπισμούς μίλησε για χριστιανικά ιερά που απειλούνται στην Αγία Πόλη όσο κι ισλαμικά και πολλά άλλα..

Προφανώς όλες αυτές οι εξελίξεις σε συνδυασμό με το γεγονός ότι σαν υπουργός δεν ήταν σε θέση να διασφαλίσει στρατηγικές υποδομές της χώρας του στην τελευταία μάχη με Παλαιστίνιους ούτε ν΄αποτρέψει τη μαζική εξέγερση Παλαιστινίων στα κατεχόμενα του προκάλεσαν έναν εκνευρισμό άνευ προηγουμένου με αποτέλεσμα να πει… κάτι παραπάνω..

dimpenews.com

Σχόλια