Ελεύθεροι οι μουσουλμάνοι να κάνουν το Ραμαζάνι τους … ΚΙ ΕΣΥ Π/γίτη τηλε- λειτουργίες, μάσκες, κλειστές ενορίες, και εξαφανισμένος απο την ομολογιακή Ανάσταση στις 12...ψευδεπίσκοποι αλά μπρατσέτα με τους βολεμένους λαικούς προς γκρεμοτσάκισμα



Του Σωτήρη Μ. Τζούμα 

 exapsalmos

Έχουμε γράψει κι άλλες φορές πως η μεροληπτική στάση των κυβερνώντων έναντι των ορθοδόξων χριστιανών είναι δεδομένη. Και για να κυριολεκτούμε πρόκειται για μια εντελώς ρατσιστική συμπεριφορά. Ποιός αφελής πιστεύει πια όλα όσα θέλουν να μας σερβίρουν! Το μόνο που έμεινε να μας πουν είναι ότι ο κορονοϊός έχει… θρήσκευμα και προτιμάει τους ομοπίστους χριστιανούς!
Την Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου τρ. έτους οι μουσουλμάνοι δομής φιλοξενίας της Λέσβου στα πλαίσια της θρησκευτικής τους εορτής, το Ραμαζάνι, κυκλοφόρησαν βίντεο από το ομαδικό τους τραπέζωμα. Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις, ούτε τίποτα! Πόση κοροϊδία πια! Πόση μεροληψία! Πόση απροκάλυπτη πολεμική!
Αυτό σε απλά ελληνικά, κύριοι της κυβέρνησης, λέγεται διωγμός! Ένας απροσχημάτιστος, στοχευμένος και οργανωμένος –έξωθεν ή έσωθεν- διωγμός.Εκτός και αν θεωρείτε τους χριστιανούς του χεριού σας και φοβάστε τους μουσουλμάνους. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς αυτή η σκανδαλώδης ανοχή σας!
Και βέβαια το θέμα δεν ακούστηκε ουδόλως από τα συστημικά κανάλια.Ποιος να ασχοληθεί; Οι μισές κάμερες είναι έξω από τους ναούς για να παρακολουθούν πόσοι εισέρχονται για να το καταγγείλουν και οι άλλες μισές στον Φουρθιώτη που μέχρι χθες τον προστάτευαν 14 αστυνομικοί με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Αυτή είναι η Ελλάδα!
Μόνο ο Κυριάκος Βελόπουλος ασχολήθηκε με το θέμα της προκλητικής συμπεριφοράς των μουσουλμάνων της δομής Λέσβου και  το ανέδειξε στον προσωπικό του λογαριασμό του fb.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Σχόλια