Είναι φρίκη ή δεν είναι φρίκη η παραπάνω αγανάκτηση των ΓΟΧ;





Απόσπασμα εκ των ΓΟΧ ΘΝΠ. Περί της ενεστώσας κατάστασης: 

.... "Ἠσθάνθημεν ἱκανοποίησιν ἀπὸ τὰς προγενεστέρας δηλώσεις τοῦ Ὑπουργοῦ Προστασίας τοῦ Πολίτου (ἀπὸ 13-11-2020, ν.ἡ.): «Δὲν θὰ γίνει πορεία γιὰ τὸ Πολυτεχνεῖο. Ὅπως δὲν ἔγινε παρέλαση γιὰ τὴν 28η Ὀκτωβρίου, γιὰ τὴν 25η Μαρτίου. Ὅπως δὲν ἔγινε περιφορὰ Ἐπιταφίου, δὲν ἔγινε Ἀνάσταση, δὲν γιορτάσθηκε Πάσχα".... 


Και, παρακάτω, επίσης......... "Ἠσθάνθημεν ἀγανάκτησιν, ὅταν διεπιστώθῃ ἐκ τῶν ὑστέρων, ὅτι τρία κόμματα συγκεκριμένου πολιτικοῦ χώρου ἠθέτησαν προκλητικῶς τὴν ἀπαγόρευσιν καὶ προέβησαν τὴν πρωΐαν τῆς 17ης Νοεμβρίου (ν.ἡ.) εἰς πραγματοποίησιν συγκεντρώσεων «τηρουμένων τῶν ὑγιειονομικῶν πρωτοκόλλων», ὡς ἀνεφέρθη".... 


scripta manent Είναι φρίκη ή δεν είναι φρίκη η παραπάνω  αγανάκτηση; 

Η ικανοποίηση των ΓΟΧ ΘΝΠ, που μας κλείδωσαν έξω από τις Εκκλησίες, και η αγανάκτηση, που αμόλησαν τους δικούς τους ελεύθερους οι αριστεροί, και καταπάτησαν την διαθήκη του lockdown. Όχι αγαπητοί ΓΟΧ ΘΝΠ, ΦΡΕΝΊΤΙΔΑ ΣΥΝΟΔΙΚΉ έχετε πάθει,   εάν είχατε λίγη τσίπα, - δεν μιλάω για Πίστη, μιλάω για τσίπα, δεν θα ήταν αυτή η τοποθέτηση. 

Άλλωστε γιά έλλειμμα Πίστης μίλησαν οι δικοί σας δύο μπλογκεράδες  αφενός, και αφετέρου από εσάς ομολογείται στην πρώτη παράγραφο πως "Σὲ ὅλες αὐτὲς τὶς ἐθνικὲς ἢ καθολικὲς στιγμὲς γιορτῆς κάναμε πίσω".  

Η  1η λοιπόν αγανάκτηση θα έπρεπε να ήταν για τους εαυτούς σας που γίνατε η ουρά της Κυβέρνησης συμμετέχοντας στο διωγμό, και κλείσατε τις Εκκλησίες, αφού τα κλειδιά των Εκκλησιών τα είχατε εσείς όχι ο Κος Μητσοτάκης, και στη συνέχεια η 2ή αγανάκτηση πάλι θα έπρεπε να ήταν για τούς εαυτούς σας, που οι ψεύτες για τα ψεύτικα πιστεύω τους, τόλμησαν και έσπασαν το εμπάργκο και βγήκαν περήφανα στους δρόμους, ενώ εσείς στα δικά σας πιστεύω δειλιάσατε και κρυφτήκατε. 

Μπράβο τους πού το τόλμησαν, στην πλάνη τους, και σε σας τα συλλυπητήρια, που ενώ δειλιάσατε, θέλετε να βγείτε και από πάνω με τούτη τη ρητορική πατέντα. 

Όσο για την οικουρία, απέχει όσο η νύχτα με την ημέρα του lockdown, διότι οικουρία σημαίνει πως κλείνεσαι σπίτι οικειοθελώς ως ασθενής, ενώ lockdown σημαίνει σε διώχνουν από την Εκκλησία, καί σε κλειδώνουν στο σπίτι ως υγιεί για πολλές σκοπιμότητες, και δήθεν να μην ασθενήσεις, όμως ο πρώτος λόγος είναι ο διωγμός. Η πρώτη ενέχει νομιμότητα, η δεύτερη ενέχει φασισμό και παρανομία, προερχόμενου καί εκ τού Σεργιανισμού. 

Μεταξύ των δύο, Χάσμα Μέγα...

Σχόλια