H πεμπτουσία του γοχικού σκοταδισμού που κατάστρεψε τον αγώνα




Ολες οι παρατάξεις Δηλώνουν  η Μια αποστολική εκκλησία εν Ελλάδι.
Η σχιζοφρένεια είναι ότι κάποιες φλωρινικές ομάδες δηλώνουν η Μια αποστολική εκκλησία, αλλά αναγνωρίζουν άγιο πνεύμα και σωτηρία στους οικουμενιστές  γι αυτο και δεν τους μυρώνουν.
Παράλληλα στις  ίδιες σύνοδους κάποιοι άλλοι μυρώνουν και βαπτίζουν τους οικουμενιστές με την άδεια της συνόδου!!!
Ο ενας οικουμενιστής  μυρώνεται κι άλλος βαπτίζεται για να σωθεί, ενω οι οχλοι και οι μάζες γίνονται δεκτοί αμύρωτοι κι αβάπτιστοι και σώζονται ομοίως!!!


* Ρωτήστε τον διπλανό σας πρωην Νγίτη και θα σας πει αν οι φλωρινικοί τον μύρωσαν η οχι....

Οι γοχικοί επίσκοποι ''σωτήρες'' στα της πίστεως Δημόσια σιωπούν και κατ'ιδίαν ανάλογα τον ενδιαφερόμενο εφαρμόζουν την τσαρλανιστική θεολογία:
Οταν δεν κάνει κεφι ο τάδε λαικός, τότε o επίσκοπος δεν τον μυρώνει, [αρα εγκυρα τα μυστήρια των άλλων γοχ ] αλλά ο δείνα που κανει κέφι, μυρώνεται απο τον επίσκοπο  [αρα ακυρα τα μυστήρια των άλλων γοχ ] το αυτό και σε βαπτίσματα λόγω ραντίσματος. κ.ο.κ.
Συνεπώς ανάλογα με τα κέφια του πάσα ένα λαικού τα μυστήρια των άλλων συνόδων γοχ ειναι έγκυρα η άκυρα και το αγιο πνεύμα ανεβοκατεβαίνει στα κεφάλια των λαικών και πηγαινοέρεχεται στην ίδια σύνοδο και στον ίδιο ιερέα.
Σήμερα ο πατήρ τάδε ειναι κανονικός ιερέας γι αυτο και δεν αναμυρώνουμε, αλλά αυριο ο ίδιος ιερεας εγινε ανίερος και γι αυτό μυρώνουμε, γιατί ετσι αποφάσισε η Παναγούλα και ετσι έκανε κεφι ο Tάσος κι αυτόν τον τσαρλατανισμό τον επικυρώνουν οι επίσκοποι, οι υποτιθέμενοι φύλακες της πίστεως και άλλα φαιδρά. 

Διαβάζουμε στην  συνοδική ομολογία των  ΓΟΧ καλλινίκου του 2014
 '' η εκκλησία ΓΟΧ δεν διαβεβαιώνει για  το κύρος των μυστηρίων της κρατούσας''
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί δεν τόλμησαν να γράψουν το αυτονόητο;;;
''Η κρατούσα εκκλησία δεν έχει αγιαστική χάρη'' όπως έγραφαν οι εγκύκλιοι του 1974 και του 1950;;
Ακαδημαικό το ερώτημα.
Οι φλωρινικές ομάδες εχουν μια ντιβανοκασέλα εγκυκλίους που απαγορεύουν την μετάδοση κοινωνίας στους Νγίτες, αλλά οι περισσότεροι τους κοινωνούν, αλλοι διακριτικά και άλλοι φανερά.

Εάν η κρατούσα έχει αγιαστική χάρη και δεν έχει καταδικαστεί...τότε οι σχισματικοί είναι οι γοχ γιατί χειροτονησαν επισκόπους στους θρόνους των κανονικών επισκόπων [οι οποιοι δεν εχουν καταδικαστεί ]  ιδρύοντας  πραξικοματικά ίδιον θυσιαστήριον.
Αυτό λέγεται Σχίσμα και δεν τους ξεπλένει ουτε  βάπτισμα του μαρτυρίου [αγιος Χρυσόστομος]
Συνεπώς και  οι καθαιρέσεις που τους επιβλήθησαν είναι ισχυρές. Άρα γοχ = ανιεροι κι αβάπτιστοι

Ολες οι παρατάξεις  εχουν τους επισκοπικούς τιτλους όπως Αττικής, Πειραιώς,  Αθηνών και πάσης Ελλάδος, αλλά οι γοχ καλλινίκου και  κάποιοι ματθαιικοί ΔΕΝ κυκλοφορούν δημοσίως με εγκόλπια.
Συνεπώς εκόντες άκοντες  αναγνωρίζουν  ως κανονικούς τους οικουμενιστές, διότι το εγκόλπιο το φορά ο επίσκοπος ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, για  να βλέπουν όλοι ποιος είναι ο αληθινός επίσκοπος.
 ΔΕΝ φορούν δημόσια τα εγκόλπιά τους...γιατί τρέμουν  μπροστά στους κανονικούς επισκόπους της κρατούσας εκκλησίας...[το εχουμε διασταυρώσει πολλές φορές σε δημόσιες συγκεντρώσεις]

Είναι και κάποιες παρατάξεις  γοχ που δηλώνουν επίσης  η Μια αποστολική εκκλησία εν Ελλάδι, ενω δεν εχουν τον τιτλο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, αλλά το πρόεδρος της συνόδου.  Το Ακούσατε ξανά αυτό;;; Ο αρχιεπίσκοπος της Μιας αποστολικής εκκλησίας του Χριστού να δηλώνει πρόεδρος συνόδου;; = παραθρησκευτικής ομάδας.
Εν κατακλείδι οι φλωρινικοι αλλα υπογράφουν, άλλα κηρύττουν κι άλλα πιστεύουν και τηρούν στην πράξη, εξ ου και ο αχταρμας που περιγράψαμε παραπάνω.


Οι Ματθαιικοί μόνο  στα κρυφά λένε για άκυρα μυστήρια σε άλλες συνόδους γοχ - ΡΟΕΔ γιατί δεν μπορούν να το αποδείξουν, κι οχι μόνον αυτό αλλά θα βρεθούν οι ίδιοι αναπολόγητοι...

Η σύνοδος του Στεφάνου Φοβάται να καθαιρέσει το σχίσμα των  πέντε, άσχετα αν οι πέντε καθαίρεσαν το σχίσμα του Στεφάνου.Για τα μυστήρια  των πέντε δεν τολμάνε να πουν δημόσια οτι είναι άκυρα γιατί βασικά τα θεωρούν έγκυρα. Ενω για άλλους σχισματικούς ματθαιικούς ειναι άκυρα.

Εν συμπεράσματι:
Για τους παραταξιακούς ματθαιικούς ( =ολοι δηλώνουν η Μια εκκλησια) υπάρχουν οι κακοί σχισματοαιρετικοί φλωρινικοί ομοιως και ματθαιικοί με άκυρα και ανυπόστατα μυστήρια, αλλά όταν βολεύει το πράμα κι εχουμε κάποια ένωση...τότε  έχουμε τους  καλούς σχισματοαιρετικούς  ματθαιικούς με έγκυρα και ισχυρά μυστήρια.

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ
Καποιοι ματθαιικοί έφθασαν στην βλασφημία  να βαπτίζουν  τους φλωρινικούς  σχισματοαιρετικους, που εχουν τρείς σωστές καταδύσεις, αλλά τους Αβάπτιστους οικουμενιστές με τα ποδόλουτρα τους δεχονται μόνο με χρίσμα - αναμυρωση.
Αν τους βαπτιζαν  όλους τότε δεν θα έλεγα τίποτα. Τώρα όμως χρεώνεται βλασφημια  
αναλυτικά για τον γοχισμο  εδω
https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2020/06/blog-post_16.html#more

ΠΗΔΑΛΙΟΝ  Βλ. Αποστολικό 47ο




Σχόλια