Σ'αυτό τι έχουν να απαντήσουν οι τσαρλατάνοι γοχατζήδες επίσκοποι



Ο γράφων +Ιερομ. Γρηγόριος Ζιωγος ξεκαθάρισε τα πιστεύω του ητοι που κατά την γνώμη του υπάρχει σωτηριολογική τοπική εκκλησία. Αυτό δεν το εχει κάνει καμιά γοχική σύνοδος δημόσια ωστε να φυλάξουν τον κόσμο υποτίθεται απο σχισματικούς και αιρετικούς, ενω αυτή ακριβώς είναι η δουλειά τους.
Δημόσια σιωπούν και κατ'ιδίαν ανάλογα τον ενδιαφερόμενο και η πρακτική...
Οταν δεν κάνει κεφι ο τάδε λαικός ο επίσκοπος δεν τον μυρώνει, [αρα εγκυρα τα μυστήρια των άλλων ] αλλά ο δείνα που κανει κέφι μυρώνεται, [αρα ακυρα τα μυστήρια των άλλων ] το αυτό και σε βαπτίσματα λόγω ραντίσματος. κ.ο.κ.
Συνεπώς ανάλογα με τα κέφια του πάσα ένα λαικού τα μυστήρια των άλλων ειναι έγκυρα η άκυρα και το αγιο πνεύμα ανεβοκατεβαίνει στα κεφάλια των λαικών και πηγαινοέρεχεται στον ιερέα δλδ σήμερα πατήρ τάδε ειναι κανονικός ιερέας γι αυτο και δεν αναμυρώνουμε, αλλά αυριο ο ίδιος ιερεας εγινε ανίερος και γι αυτό μυρώνουμε...γιατί ετσι αποφάσισε η Παναγούλα και ετσι έκανε κεφι ο Περικλής ....κι αυτόν τον τσαρλατανισμό τον επικυρώνουν οι γοχ επίσκοποι  οι υποτιθέμενοι φύλακες της πίστεως ....και άλλα φαιδρά.

* Τα παραπάνω ισχύουν όχι μόνο για  φλωρινικους επισκοπους αλλά 
και για ματθαιικους σχετικά με βαπτίσεις.

για όλους και όλα ξεκαθαρισα εδω https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2020/06/blog-post_16.html#more

Σχόλια