Προληπτικές θεραπείες

ΚΑΤΑΚΟΜΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας εσταλη ανώνυμα

Χαίρετε εν Κυρίω, αδελφοι!

Είναι πλέον πασιφανείς, οι προθέσεις των νεοταξικών-ευγονικών, να μειώσουν δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό, για να μπορούν να ελέγχονται καλύτερα τα εναπομίναντα “πρόβατα”. Καί βέβαια δεν τους συμφέρει, να το καταφέρουν μέσω πηρυνικού ή χημικού πολέμου, γιατί τότε θα χρειαστεί μετά να “καθαρίσουν” τον πλανήτη από τα “σκατά” που θα έχουν αμολήσει. Το πιο πρακτικό γι' αυτούς, είναι ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ πόλεμος, δηλαδή κάποιος πολύ μεταδοτικός ιός με μεγάλο ποσοστό θνσιμότητας.
Οι ιοί, επι της ουσίας, δεν είναι ζωτανοί οργανισμοί/κύταρα, και μπορύν να παρασκευαστούν στο εργαστήριο, όπως ο πρόσφατος κορωνοϊός. Αυτός ο ιός βέβαια, έχει ελάχιστο ποσοστό θνησιμότητας, και τον χρησιμοποιούν ως δούριο ίππο, για να μπορέσουν 1)να δημιουργήσουν πανικό στον κόσμο και 2) να εμβολιάσουν τον πληθυσμο της γης.. Ο φόβος και ο πανικός, είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο, ότι αδυνατίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την άμυνα του οργανισμού έναντι σε λοιμώξεις. Οπότε ο λόγος που μας έχουν κατατρομοκρατήει με έναν ιό, χαμηλότερης θνησιμότητας από τον ιό της γρίπης, είναι για να μπορέσουν να αυξήσουν το αριθμό των κρουσμάτων και όχι να τον μειώσουν, και να δικαιολογήσουν και να σιγουρέψουν το επερχόμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ο εμβολιασμός όμως, δεν θα δρά προστατευτικά στον νέο ιό που θα διασπείρουν. Και όπως όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο της γρίπης, έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να κολλήσουν κορωνοϊό, το ίδιο θα συμβεί με το εμβόλιο, κατά του κορωνοϊού και τον νέο “τελικό” ιό, που θα είναι πολύ μεταδοτικός όπως ο κορωνοϊός, αλλά θα έχει μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας, όπως η έμπολα.
Αυτά δεν τα ανέφερα για να τρομοκρατηθούμε, ακόμα περισσότερο. Αυτό οι δαιμονισμένοι έχουν το σχέδιό τους, αλλά ο Θεός μας δίνει τη διέξοδο. Και αυτή η διέξοδος είναι η μετάληψη του παναγίου και ζωοποιού Σώματός και Αίματός του. (Δεν είναι τυχαίο που μας την κόψανε και αυτή.)
Είναι δυνατόν το σώμα του Κυρίου μας να αποτελεί φορέα μετάδοσης λοιμώξεων; Ποτέ δεν έχει ακουστεί ιερέας να κόλλησε λοίμωξη από τη θεία κοινωνία..
Αφού μιλήσαμε για τη βασική θεραπεία, δηλαδή τη θεία κοινωνία, ας δούμε και ιατρική θεραπείες στις ιογενείς λοιμώξεις. Οι θεραπείες αυτές, θα πρέπει να είναι, να είναι δραστικές γενικά σε όλους τους ιούς, γιατί δεν ξέρουμε τον “τελικό” ιό,.
Πρόληπτικές θεραπείες:
1) Πρόπολη μέλισσας.
Αποτελεί την κολλώδη ουσία που χρησιμοποιούν οι μέλλισες για να σφραγίσουν και να “θωρακίσουν” την κυψέλη τους από ιούς και βακτήρια. Για να είναι πιο δραστική, θα πρέπει να διαλυθεί σε οινόπνευμα. Παίρνεις ένα μπαλάκι της πρόπολης από το μελλισοκόμο, και το βάζεις σε ένα μικρό μπουκάλι τσίπουρο, και ανακοινείς, τακτικά για μερικέςς ημέρες, μέχρι να αλλάξει χρώμα το υγρό. Μπορείς να αγοράσεις και έτοιμο βάμα πρόπολης από τα φαρμακεία που πουλάνε βότανα και διατροφικά συμπληρώματα.
Να γνωρίζετε ότι έτσι απέτρεψαν τη διάδοση του ιού τη Ρωσσία.
2) Ανοσοενοισχυτικά βότανα:
α)Γανόδερμα “Ganoderma lucidum”. Είναι διάσημο ιαπωνικό μανιτάρι με ανοσοενισχιτικές και αντικαρινικές ιδιότητες Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ούτως ώστε αν προσβληθείς από τον ιό να τον απομονώσει ή έστω να ελαττώσει δραστικά την σοβαρότητα των συμπτωμάτων.
β) Αλόη (Aloe arborescens). Αφού βγάλουμε τα αγκάθια της, την λιώνουμε στο μπλένετερ και προσθέτουμ στο τέλος για κάθε φύλο αλόης 1 σφηνάκι τσίπουρο.Έχει παρόμοιες ιδιότητeς με γανόδερμα. Η Aloe arborescens είναι πιο δραστική, αλλά εάν δεν μπορείς να την προμηθευτείς, τότε χρησιμοποίησε την κοινή Aloe vera, σε διπλάσια δόση.
Σε επόμενη ανάρτηση θα μιλήσουμε για θεραπείες που σκοτώνουν τον ιό, εάν έχεις προσβληθεί,
Εξομολόγηση, Θεία μετάληψη και όχι άγχος.
Υγιένετε εν Κυρίω.

Σχόλια