Με τον βλάσφημο Σέρβο ακτιβιστή υπέρ της ομοφυλοφιλίας είχαν συναντηθεί οι κληρικοί των Ελληνικών Μητροπόλεων

 




Με τον Σέρβο ακτιβιστή υπέρ της ομοφυλοφιλίας που βλασφημεί τον Ιησού Χριστό και την Παναγία, συναντήθηκαν κληρικοί Ελληνικών Μητροπόλεων για να μάθουν πως να μας ποιμαίνουν!

σ.σ. Έπεσε στην αντίληψή μου ένα δημοσίευμα στο ιστολόγιο katanixi.gr με τίτλο «Ντροπή! Εικόνες της Παναγίας με γκέι σύμβολα στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων στο Βελιγράδι», το οποίο θα αναδημοσιεύσω και παρακάτω. Το θέμα είναι ότι αυτός που βλασφημεί τον Ιησού Χριστό και την Παναγία είναι ο Σέρβος Nik Jovčić-Sas, ο αυτοαποκαλούμενος «Ορθόδοξος προβοκάτορας», για τον οποίον είχα γράψει προσφάτως ότι συμμετείχε στο άνομο συνέδριο της Οξφόρδης για την ομοφυλοφιλία. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να «να βοηθήσει την Εκκλησία να μάθει πώς να ανταποκριθεί στις ποιμαντικές ανάγκες του 21ου αιώνα».
Δείτε σε ποιους πάνε να «βοηθηθούν» οι Έλληνες κληρικοί για να μας «ποιμάνουν»! Δείτε που τους στέλνουν οι «σεπτοί» Μητροπολίτες μας «με τις ευλογίες τους»!
Υπενθυμίζω τους συμμετέχοντες από Ελληνικής πλευράς.
Η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με τον π. Δημήτριο Μπαθρέλο.
Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού με τους Δρς Παντελή Καλαϊτζίδη και Νικόλαο Ασπρούλη, διευθυντή και αναπληρωτή διευθυντή αντίστοιχα της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου.
Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον πρόσφατα χειροτονηθέντα π. Ισίδωρο Κάτσο.
Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας με τον (ποιόν άλλον;) π. Βασίλειο Θερμό.

Σχόλια