ΓΟΧ και τσιπαρισμένη κάρτα

  







Προς
Τον ευλαβή Ιερό Κλήρο και τον Ευσεβή λαό
της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος.


Ως είναι γνωστόν η Εκκλησία εδώ και αρκετά χρόνια μάχεται και αγωνίζεται κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος. Κατά τις ημέρες όπου ήταν σε έξαρση τα γεγονότα περί την έκδοση των νέων ταυτοτήτων, ο Ποιμενάρχης μας απουσίαζε εις την αλλοδαπή εις εκκλησιαστική αποστολή. Παρά ταύτα παρακολουθώντας με αγωνία τα γεγονότα, έστω και εκ του μακρόθεν ένωσε τη φωνή και τις προσευχές του μαζί με ολόκληρο τον ευσεβή Ελληνικό λαό κατά των επαίσχυντων αυτών μέτρων της νέας τάξης πραγμάτων. Έτσι από την Αμερική όπου βρισκόταν προέβη εις την ακόλουθη δήλωση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως: «Με ιδιαίτερη αγωνία παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των νέων ταυτοτήτων. Αυτό που μας προκαλεί ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση είναι το ότι για μια ακόμη φορά κάποιοι στρέφουν την προσοχή της κοινής γνώμης εις το δένδρο ενώ καίγεται το δάσος! Αδυνατούμε να γνωρίζουμε εάν όλοι αυτοί οι όψιμοι εθνοπατέρες γνωρίζουν ακριβώς το ζήτημα. Αυτό που γνωρίζουμε αρκετά καλά, είναι πως το πρόβλημα δεν είναι η αναγραφή του θρησκεύματος εις ένα αστυνομικό έγγραφο. Αυτό το οποίο απειλεί την υπόσταση και την ελευθερία μας είναι η ίδια η ταυτότητα και η μελλοντική μορφή της. 



Η συνεχής παρακολούθηση του πολίτη που θα επιτευχθεί με τις νέες ταυτότητες ηλεκτρονικού τύπου, αλλά και οι ασύδοτοι έλεγχοι που νομιμοποιήθηκαν μέσω της γκεμπελικής συνθήκης ΣΕΝΓΚΕΝ  σκλαβώνουν με τον πλέον αισχρό τρόπο τον Έλληνα αλλά και τον κάθε Ευρωπαίο πολίτη ανεξαρτήτου θρησκεύματος  κάνοντας πράξη το ήδη δρομολογούμενο ηλεκτρονικό φακέλωμα.

Ο Κύριος μας, Ιησούς Χριστός, σταυρώθηκε για να μας χαρίσει την ελευθερία. Οι πατέρες μας, θυσιάστηκαν για να μπορέσουμε σήμερα να ζούμε χωρίς περιορισμούς. Εάν οι «ευρωπαίοι οραματιστές» (!) επιθυμούν μια Ευρώπη κατοικούμενη από απογόνους της συμπαθέστατης Ντόλυ, εμείς δηλώνουμε πως η ιστορία, η παράδοση και η πίστη μας, δεν επιτρέπει τέτοιες υποχωρήσεις. Θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων.

Καλούμε το πλήρωμα της Εκκλησίας σε συνεχή επαγρύπνηση και προσευχή. Προτρέπουμε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα Ορθόδοξο, να ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ τις νέες ταυτότητες».


Μετ ευχών

Ο Μητροπολίτης





 δες κι εδω
Έγκύκλιος Ίεράς Συνόδου ΓΟΧ (Παλαιό Έορτολόγιο) (20.05/02.06.1993) – Οί νέες Ταυτότητες άν δέν καταργηθεί η σκοτεινή μαγνητοταινία καί δέν άναγραφεί ύποχρεωτικά τό Θρήσκευμα, είναι προχάραγμα Άντιχρίστου.

κι εδω
Ύπόμνημα Ίεράς Συνόδου ΓΟΧ (Παλαιό ‘Εορτολόγιο) πρός τόν Ύπουργό Έσωτερικών (1993) – Δέν θά παραλάβουμε Ταυτότητες έφόσον φέρουν : Ήλεκτρομαγνητική λουρίδα σκοτεινού καί άγνωστου περιεχομένου, ύποπτα μυστικά σύμβολα καί δέν άναγράφεται τό Θρήσκευμα.

κι εδω
Άπόφαση Ίεράς Συνόδου ΓΟΧ (Παλαιό Έορτολόγιο – Παράταξη Xρυσοστόμου) γιά τήν ‘Ηλεκτρονική Ταυτότητα – Φωνή τής Όρθοδοξίας Α.Φ.903, Μάρτιος – Απρίλιος 2000 – Άρνηση παραλαβής έναντι πάσης θυσίας. !!!

Σχόλια