ΡΟΕΔ - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΚΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΖΟΥΡΜΠΕΝΚΟ

 




Συνοδικόν έγγραφον της χειροτονίας του Αρχιμανδρίτου Λαζάρου Ζουρμπένκο την 27η Απριλίου 1982 εις Επίσκοπον Ταμπώφ, κατόπιν αποφάσεως της Ι.Σ. Ρωσ. Ορθ. Εκκλ. της Διασποράς. Εξεδόθη την 1/16-5-1990. Υπογράφει ο Μητροπολίτης Βιτάλιος κ.α Αρχιερείς της Ρωσικής Συνόδου της Διασποράς


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΖΟΥΡΜΠΕΝΚΟ (συνοδικόν)

Πιστοποιεί ότι ο Ορθόδοξος Επίσκοπος Λάζαρος Ζουρμπένκο είναι κανονικώς κεχειροτονημένος από Επισκόπους της Ρωσ. Ορθ. Εκκλ. της Διασποράς και εξυπηρετεί τους Ορθοδόξους Χριστιανούς της Εκκλησίας εντός Ρωσίας. Είναι σε επιστολόχαρτο της Ιεράς Συνόδου και υπογράφουν οι Αρχιερείς Αντώνιος Γενεύης, Μάρκος Βερολίνου, Βαρνάβας Μεντώνος και Γρηγόριος Ουασιγκτώνος και Φλώριδας ο και Γραμματεύς της Ιεράς Συνόδου (άνευ ημερομηνίας).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΖΟΥΡΜΠΕΝΚΟ (π ρχιεπισκόπου Γενέυης ντωνίου)
Πιστοποιεί ότι ο Ορθόδοξος Επίσκοπος Λάζαρος Ζουρμπένκο είναι κανονικώς κεχειροτονημένος από επισκόπους της Ρωσ. Ορθ. Εκκλ. της Διασποράς και εξυπηρετεί τους Ορθοδόξους Χριστιανούς της Εκκλησίας των Κατακομβών. Είναι σε επιστολόχαρτο της Αριεπισκοπής Γενεύης και υπογράφει ο Αρχιεπίσκοπος Γενεύης Αντώνιος.  (Έχει ημερομηνίαν 5-10/22-9-1989)



Σχόλια