Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2020

Νονοί της νύχτας vs Νονοί της μέρας

Xημικά κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι αντιδρούν στην ύπαρξη του hot-spot μεταναστών και προσφύγων.

Ἀπαγόρευση τῆς Θείας Κοινωνίας καὶ στὴ Μητρόπολη Λουξεμβούργου, μὲ σύσταση τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχη ! - κατά τ' άλλα η καραντίνα έληξε...από νεα σαιζόν θα τους δούμε όλους πόσο ομολογητές είναι

Σχεδιάζουν νέο lockdown λόγο κορωνοϊού τέλη Ιουλίου . Κλειστή η Παναγία της Τήνου. Κτύπημα στην Ορθοδοξία και τα Χριστούγεννα

Βίβιαν Ευθυμιοπούλου: «Μισώ τα Έθνη και τις Πατρίδες»... «Τη σιχαίνομαι αυτή τη χώρα...Θέλω να καταστραφούν τα πάντα...»

...υπέρ της αρχιεπισκόπου ημών Κεραμέως...

Ακόμα μία οικολογική δράση από τους Green Nationalist!

π. Ιουστίνος Πάρβου: Θα έλθει η ώρα που οι ποιμένες σας θα σας πουλήσουν. Θα παρακολουθούν να σας ξεσκίζουν τα άγρια ζώα και δεν θα έλθουν να σας βοηθήσουν.

Πρωτοβουλία Γιάννη Λαγού για τους διωκόμενους Χριστιανούς στο Ιράν

Κορωναϊού το ανάγνωσμα

( αυτά όμως τα θυμούνται οι γοχ μόνο όταν βάλλονται οι ίδιοι....)

Για να δούμε εφεξής ποιος τρόπος θα επικρατήσει για την μετάληψη - Πρωτοπρεσβύτερος Αλκιβιάδης Καλύβας Ομότιμος Καθηγητής Λειτουργικής στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού (Holy Cross Greek Orthodox School of Theology in Brookline, MA.)

Νίκος Σειραγάκης: Ελεύθερος οριστικά μετά απο 8 χρόνια ενω καταδικάστηκε για 400 χρόνια ο παιδεραστής 36 παιδιών [ κατά άλλους πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός κακοποιημένων παιδιών ] ...ετσι για να καταλάβουμε σε τι χώρα ζούμε

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Ο λύκος και το κατσικάκι... να το διαβάσουν οι γοχ

Νὰ ἑτοιμαζόμεθα γιά έκκλησία κατακομβῶν - + Αυγουστίνου Καντιώτου

Λάρισα: Ορθόδοξοι Σύλλογοι διαφωνούν με την εισαγωγή μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία

Τέλος πια οι δικαιολογίες για όλους: ο βασιλιάς είναι ολογυμνος!