To Σάββατο πέφτει κουΐντα στο europride - στην πραγματικότητα πέφτει η κουΐντα στους χριστιανούς κλήρο και λαό

Τελειώνουν τα εννιάμερα του κώλου και πατάμε το Ζ να κάνουμε ταμείο.

Πέσαν οι μάσκες, αλλά πέσαν και οι ρόμπες  στούς κατά φαντασίαν αγωνιστές σε ποσοστό  99,99%  κλήρου και λαού καθώς απέδειξαν οτι δεν διαθέτουν σταγόνα αγωνιστικού πνεύματος ( λαμβανομένου υπόψιν οτι χριστιανός σημαίνει a-priori ομολογητής ) και οτι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η θρησκευτική κρουαζιέρα κάτω απο την στολή του ομολογηταρά. Σαν τους καρνάβαλους δηλαδή όπου ο ενας ντύνεται Ζορό και ο άλλος Σερίφης παραμυθιαζόμενοι ωσάν η στολή να τους έδωσε υπόσταση.

 Αντί να τους αναθεματίσουν για τον νόμο ΛΟΑΤΚΙ+  και τα συμπαρομαρτούντα... να τους απαγορεύσουν στην είσοδο στους ναους και τα μυστήρια, αντι να κατεβάσουν τους χριστιανούς στους δρόμους, αντι οι αγιορείτες να βγάλουν διάγγελμα...Προσκύνησαν μπροστά στο άρμα του αντιχρίστου. Τράβα τώρα στην ενορία να σου κάνουν κήρυγμα οι επίσκοποι για τον Αναστάντα Χριστό, τράβα και στους αγιορείτες να σου πουν  να μην πάρεις την κάρτα γιατί θα σφραγιστείς και θα πας στην κόλαση.

Οπως δήλωσα πολλάκις μετά το europride σταματώ να ασχολούμαι με πτώματα και ηθοποιούς - τους κέρδισε η ιερωσύνη αλλά τους έχασε το θέατρο.

 Η σελίδα θα συνεχίσει, αλλά κάπως διαφορετικά. Βλεποντας και κάνοντας... 


Σχόλια