Σε λίγες μέρες η ΠτΔ θα απαγγείλει το Πιστεύω εν μέση εκκλησία. Δηλαδή ωσάν ο Παύλος να έβαλε τον Νέρωνα (με την ανδρίδα του) να απαγγείλει το σύμβολο της πίστεως. Οι νεο-αποτειχισμένοι να πάρουν θέση αν συνεχίζουν να αναγνωρίζουν αγιο πνεύμα στην διοικούσα εκκλησία - αν και ξέρουμε την απάντηση


Επινε σφηνάκια μεχρι πρωίας για το ΛΟΑΤΚΙ νομοσχέδιο


Οποιος ενδιαφέρεται για την σωτηρία του φεύγει απο τους οικουμενιστές και απευθύνεται στην Εσφιγμένου ( ΔΕΝ δέχονται εμβολιασμένους και οσους πάρουν την νεα βιομετρική ταυτότητα) Κατόπιν βαπτίζεται και συνεχίζει την ορθόδοξη Λειτουργική του ζωή. 

Αν δεν αντέχεις τα παραπάνω κατεβαίνουμε κατηγορία,

μπορείς να πας και σε ματθαιικούς ( Δέχονται εμβολιασμένους και οσους πάρουν βιομετρικές ταυτότητες ) ομοίως βαπτίζεσαι και συνεχίζεις. 

Μακριά απο τους φλωρινικούς οικουμενιστές ( αναγνωρίζουν αγιο πνεύμα στην διοικούσα εκκλησία ) είναι σαν να αφησες το εργοστάσιο ( διοικούσα) και να πηγες στην αντιπροσωπεία της επαρχίας. Δεν τα λέμε εμείς, οι ιδιοι τα λένε με τις εγκυκλίους τους και τα ΘΝΠ ( εγιναν σέκτα με την υπογραφή τους, άλλοι ευθέως και άλλοι πλαγίως )

Οσο για τους νεο-αποτειχισμένους τα βλέπεις και μόνος σου, εξαφανισμένοι οι ομολογητές ενόσω σείεται το σύμπαν, κατά τ΄'αλλα θα συγκαλέσουν πανορθόδοξη να καταδικάσουν τους οικουμενιστές όταν δεν έκαναν το εύκολο που δεν τους κοστίζει τίποτα, ητοι αφορισμό στους νομοθέτες του ΛΟΑΤΚΙ+ νομοσχεδίου ( + επι πλέον ολες οι ανωμαλίες απο κτηνοβάτες παιδόφιλους και δεν συμμαζεύεται )

Αντι αυτού, μπλα μπλα.. σε κουβέντα και άλλοθι να βρισκόμαστε 

και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα


Σχόλια