ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΓΟΧ και να κρεμάσουν πετραχήλια και ωμοφόρια : " ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ που εργάζεται για την MODERNA δίνει ένορκη κατάθεση μετά από καταγγελίες".

 




Η κατάθεση, είναι του 2018.




  1. Πατήστε στο κάτω μέρος του βίντεο, το πρώτο τετράγωνο κουμπί που αν πάτε πάνω του με το ποντίκι, γράφει ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.
  2. Πατηστε το διπλανό του κουμπί, που είναι οι ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.
  3. Εμφανίζονται ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
  4. Θα δείτε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ και τις γλώσσες που έχει…
  5. Πηγαίνετε και πατήστε πάνω στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. 

Stanley Plotkin, Godfather of vaccines, UNDER OATH! – Part 1/9 


«Το ερώτημα είναι αν πρόκειται να εκτελέσουμε πειράματα σε πλήρως λειτουργικούς ενήλικες και σε παιδιά που δυνητικά θα συνεισφέρουν στην κοινωνία, ή αν θα πραγματοποιήσουμε αρχικές μελέτες σε παιδιά και ενήλικες που είναι άνθρωποι σε μορφή αλλά χωρίς κοινωνική δυναμική

Ένορκη κατάθεση του Stanley Plotkin MD 

Ο Stanley Plotkin MD γνωστός και ως ο Νονός των Εμβολίων στράφηκε σε μια κατάθεση για να απαντήσει στις ερωτήσεις ενός δικηγόρου που υπερασπίζεται τα δικαιώματα μιας μητέρας που αρνείται να εμβολιάσει το παιδί της, λόγω ανησυχιών σχετικά με τα συστατικά των εμβολίων. 

Ο Stanley Alan Plotkin (γεννημένος στις 12 Μαΐου 1932 [1]) είναι Αμερικανός γιατρός που εργάζεται ως σύμβουλος σε κατασκευαστές εμβολίων, όπως η Sanofi Pasteur, καθώς και εταιρείες βιοτεχνολογίας, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και κυβερνήσεις. 

Στη δεκαετία του 1960, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανακάλυψη ενός εμβολίου κατά του ιού της ερυθράς ενώ εργαζόταν στο Ινστιτούτο Wistar στη Φιλαδέλφεια. Ο Plotkin ήταν μέλος της ενεργού ερευνητικής σχολής του Wistar από το 1960 έως το 1991. Σήμερα, εκτός από το ομότιμο ραντεβού του στο Wistar, είναι ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας. Το βιβλίο του, "Vaccines", είναι η τυπική αναφορά στο θέμα. 

Είναι συντάκτης του Clinical and Vaccine Immunology, το οποίο δημοσιεύεται από την Αμερικανική Εταιρεία Μικροβιολογίας στην Ουάσινγκτον, D.C ..



ΔΕΣ ΚΙ ΕΔΩ

Η εταιρεία astrazeneca εχει σχεση με την εταιρεία που παράγει αδρενοχρώμιο  (= αιμα παιδιών συνήθως απο βασανιστήρια) 




ΕΔΩ Ανοιχτή επιστολή του π. Στυλιανού Καρπαθίου προς την Σύνοδο για το ζήτημα του εμβολίου - Ενωμένη Ρωμηοσύνη (enromiosini.gr)


ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ https://www.ecclesiagoc.gr/index.php/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/%E1%BC%80%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/1775-anakoinosi-peri-xrisis-emvriikon-kyttaron-gia-epistimoniki-xrisi


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩ

Δηλοῦμεν δέ, ὅσον ἀφορᾶ εἰς τὰ καθ᾽ ἡμᾶς, ὅτι δὲν συνιστῶμεν οἱασδήποτε μορφῆς διάκρισιν εἰς τὴν πνευματικὴν ἐξυπηρέτησιν τῶν πιστῶν. 

Εἴτε ἐμβολιασμένοι, εἴτε ἀνεμβολίαστοι, ἅπαντες εἶναι ἀποδεκτοὶ εἰς ἐκκλησιασμὸν καὶ μετοχὴν εἰς τὰ σωστικὰ ἱερὰ Μυστήρια τῆς Ἐκκλησίας. Κληρικοὶ οἱ ὁποῖοι ἐφαρμόζουν διακρίσεις εἰς βάρος τῶν πιστῶν μὲ κριτήριον τὸν ἐμβολιασμὸν αὐτῶν ἢ ὄχι, ὑπόκεινται εἰς ἐκκλησιαστικὰ ἐπιτίμια.

Ἐκ τῆς Ἀρχιγραμματείας τῆς Ἱερᾶς Συνόδου

Ἀθῆναι, 1/14-8-2021


Σχόλια